BILA CIK SENGGUGUT MENYERANG ~~~

"ASSALAMUALAIKUM"
 
 
 

Mesti ramai wanita kat luar sana yang mengalami masalah senggugut ni kan. Senggugut ni kalau dibiar lama2 leh effect peranakan kita tau wahai kaum hawa sekalian. So, lam entri ni saya akan bantu anda yang ada masalah senggugut ni. 

Tahap serangan senggugut ni tak sama antara satu sama lain. Macam saya, senggugut saya takde lah teruk sangat. Just rasa lenguh-lenguh pinggang dan kaki akan mudah krem. Lau duk lam kelas tu memang rasa nak balik cepat-cepat sebab nak baring. Alangkah bahagianya lau time senggugut, takde kelas. weeee :)

Ada wanita yang mengalami sakit senggugut yang kronik sampai ada yang pening-pening dan muntah teruk. Memang lemah satu badan dan takde selera nak makan. Biasanya, dorang akan ambil macam-macam jenis ubat untuk meredakan sakit senggugut ni seperti Ponstan. Effect Ponstan memang sangat-sangat cepat sebab bila makan je, terus sakit tu hilang dan dorang boleh buat kerja seperti biasa. Tapiiiiiii, pernah tak terfikir tentang side effect untuk jangka masa yang panjang?

Customers saya yang inbox masalah ni, saya akan perkenalkan GLA SHAKLEE tuk atasi masalah senggugut. GLA sangat-sangat special tuk wanita. Pengambilan GLA secara konsisten dan mengikut guide yang betul memang dapat atasi masalah senggugut ni. GLA ni sangat selamat sebab berasaskan organik dan tak merosakkan buah pinggang untuk pengambilan jangka masa yang panjang. Walaupun kesan GLA tak sepantas Ponstan dan ubat-ubat senggugut yang lain, GLA sangat-sangat selamat untuk diamalkan. 

Tak seperti ubat-ubat senggugut yang lain, GLA beri kesan yang kekal. So, biar lambat asal selamat. Ubat-ubat senggugut lain akan merosakkan buah pinggang dan hanya berkesan semasa kita makan tu je dan kesannya tak kekal. Bila ubat dah abis diproses, sakit senggugut akan menyerang lagi dan terpaksa la ambil lagi ubat kan. Dengan GLA, amalan secara konsisten akan mengatasi masalah senggugut ni buat selama-lamanya. Kesannya kekal dan bukan hanya pada waktu pengambilannya sahaja.




Senggugut teruk ??


Selain masalah senggugut, GLA juga sangat banyak kebaikan kepada wanita.  Jom tengok gambar di bawah :




a. membantu mengawal dan mengatur kitaran haid

b. membantu meningkatkan kesuburan- untuk mereka yang ingin hamil

c. membantu dalam menangani monopous

d. menjadikan kulit lebih sihat dan berseri-seri

e. melegakan PMS (sindrom pra-haid) - abdominal pain, breast pain

f. menguatkan kuku dan rambut



 ~ produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit ~


JOM DAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE SEKARANG!
DAN ANDA BERPELUANG MENDAPAT PENJIMATAN BERGANDA-GANDA DARIPADA SHAKLEE.


[ INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE?
HUBUNGI SAYA SEKARANG!! 
HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN. WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN.
 DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSKLUSIF DI FACEBOOK ]

Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitashoppe
Email : nzafirah91@gmail.com
 
Copyright © SAKURA BEAUTY AND HERBS | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in