JOM JANA PENDAPATAN YANG HANYA BERMODALKAN RM75

"ASSALAMUALAIKUM"
 
 



 Okay, hari ni saya nak cerita sikit tentang bagaimana nak menjana pendapatan dengan produk SHAKLEE. Sebab ramai sangat yang tanya soalan yang sama, saya jawab semua persoalan yang timbul tu dalam entri ni ye.
Kalau nak tahu, dalam SHAKLEE ni, tak perlu keluarkan modal yang besar tau. Hanya RM75 pendaftaran sebagai ahli termasuk RM10 postage untuk HQ postkan starter kit SHAKLEE. So basically, pendaftaran ahli just RM65. 
RM75 ni untuk seumur hidup tau. Jimat kan. Tak perlu nak keluar modal besar-besar untuk dapat untung yang besar. Yang paling penting, kena terus berjuang untuk dapat apa yang ditarget.

Jangan tunggu lama-lama untuk mulakan bisnes sendiri sebab masa tak tunggu kita tau. Jangan ada perasaan malas, hangat-hangat tahi ayam, dan yang paling penting, say NO to "nanti", " kejap lagi", "tapi". Tu semua leh patahkan semangat kita nak berniaga. Harus sentiasa motivasikan diri. Semua orang yang dah berjaya sekarang, kita tak tahu masa silam diorang. Dorang semua bermula daripada bawah. Jatuh bangun diorang, kita tak tahu kan. Yang penting sekarang, diorang dah nampakkan hasil titik peluh diorang. 

Jadi apa tunggu lagi. Student yang nak cari side income, fully houswife or yang bekerja dan nak buat part time job, sangat-sangat dialukan. Sebabnya, tak perlu buka kedai nak jual produk SHAKLEE ni. Boleh menjual dari rumah je. Memang takde masalah la kan. Masa yang diperuntukkan untuk bisnes ni pun tak perlu 24jam. Sangat-sangat mudah kan. 

Jom jadi Independent Distributor Shaklee (SID)  yang sah. Kalau nak jadi ahli, mesti kena ada guide macam mana nak jual produk, nak dapatkan jadual makan n sebagainya kan. So, kena la cari orang yang boleh guide kita tau. InsyaAllah dengan team saya, korang akan dapat berbincang secara online mahupun offline dalam group nanti. Semua masalah boleh diutarakan dalam group. Inilah yang dinamakan team work.

Tak perlu takut-takut nak jual produk ni sebab produk SHAKLEE memang antara produk yang terbaik di dunia. Bila jual produk yang memang meyakinkan dan share dengan orang tentang kebaikan produk kita, semua orang akan dapat kesihatan dan kehidupan yang lebih sihat. InsyaAllah sambil menjana pendapatan. Siapa tak suka kan bila orang di sekeliling kita sihat dan cantik dalaman dan luaran.






 ~ produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit ~


JOM DAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE SEKARANG!
DAN ANDA BERPELUANG MENDAPAT PENJIMATAN BERGANDA-GANDA DARIPADA SHAKLEE.

[ INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE?
HUBUNGI SAYA SEKARANG!! 
HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN. WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN.
 DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSKLUSIF DI FACEBOOK ]
 

Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitashoppe
Email : nzafirah91@gmail.com
 
Copyright © SAKURA BEAUTY AND HERBS | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in