SET HAMIL SHAKLEE

"ASSALAMUALAIKUM"
 
Okay, hari ni saya nak share ngan korang set hamil SHAKLEE. Set ni yang sangat-sangat terlajak laris sebab memang bagus dan yang paling penting, memberi ibu dan bayi nutrisi yang lengkap sepanjang hamil. Biasala kan time hamil ni, cepat sangat rasa penat dan mengah. Ini memang perkara biasa sepanjang hamil, tapi tak salah kalau kita nak kekal cergas dan bermaya time berbadan dua ni kan. Hati suami pun kena jaga juga :). Takkan la nak bagi muka lesu je hari-hari kat suami. heeee.

Saya sendiri pengguna tetap set hamil Shaklee ni. Testimoni sendiri ni lebih yakin dari testimoni orang lain. Sebelum hamil lagi, saya memang amalkan set penjagaan kulit n kesihatan. Memang bagus sangat. Lepas dapat tahu hamil je, terus order set hamil Shaklee. Produk yang memang superb kan, so xdela kita takut-takut nak guna. Kalau korang nak tahu, satu family saya pengguna Shaklee. Ayah saya memang dari dulu pengguna tetap Shaklee. Awet muda uols. Dah nak masuk 60 an pun still hensem. 

Ni set hamil tuk trimester pertama. Vita-Lea, B-Complex, Vita C dan Ostematrix. Next post saya review satu-satu produk ni kay. Tak kenal maka tak cinta kan. :)







Tuk trimester kedua dan ketiga, cuma tambahkan Omega Guard. Nak lagi bagus tuk kulit mama dan baby, korang leh la amalkan ESP. ESP ni sangat-sangat superb dan kesannya memang puas hati. Bila kandungan makin besar, stretchmark pun makin jelas kelihatan kan. So, nak hilangkan stretchmark yang tak cantik tu kan, ESP ni memang penyelesaian yang sihat. Selain itu, ESP ni leh wat kita kenyang sampai tengah hari tau. So takdela rasa nak makan je kan. Berat pun tak naik mendadak. 




 ~ produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit ~


JOM DAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE SEKARANG!
DAN ANDA BERPELUANG MENDAPAT PENJIMATAN BERGANDA-GANDA DARIPADA SHAKLEE.


[ INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE?
HUBUNGI SAYA SEKARANG!! 
HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN. WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN.
 DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSKLUSIF DI FACEBOOK ]

Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitashoppe
Email : nzafirah91@gmail.com

0 comments:

 
Copyright © SAKURA BEAUTY AND HERBS | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in