Back as Shaklee Independent Distributor

"ASSALAMUALAIKUM"
 
 
 
 
Hai semua, saya kembali lagi sebagai blogger. Dah agak lame jugak bersara dari dunia blogging ni sebab tersangat la bz dengan urusan seharian. Yela, mane tak sibuknya kan. Tanggungjawab makin berat bila dah jadi seorang isteri, dalam masa yang sama, sebagai seorang student. Oh, lupe nak kenalkan diri. Saya Nur Zafirah Mohd Nor, seorang isteri, student dan semestinya seorang anak kepada mak dan ayah. Uols boleh panggil saya Zaf okay.
 
Panjang pulak sekapur sireh ni HEHE. Okay, back to the topic, saya kembali sebagai Shaklee Independent Distributor, No ID 956778. Nak dijadikan cerita, saya sebenarnya dah masuk 3 tahun jugak la lam bisnes online ni. Sebelum ni saya jual macam2 jenis produk kecantikan. Respond dari customer tersangatlah mengujakan. Bukan nak cakap ape la kan, jual produk2 kecantikan mestila ramai yang nak beli. Lebih2 lagi kaum hawa kite. Sape taknak cantik kan. Dan saya percaya semua customer yang beli produk kecantikan ngan saya ade reasons tersendiri. Contohya, seorang isteri beli produk untuk cantik mestilah special for hubby dia, right. 
 
Sekarang, saya masih lagi menjual produk2 kecantikan yang lain seperti biasa cuma untuk produk Shaklee ni, saya rasa lebih selesa bila dapat share pendapat saya mengenai kebaikan dan khasiatnya. Mengapa saya memilih Shaklee? Pasti ramai yang dah try Shaklee ni dan pastinya dah ramai yang dapat merasai khasiat dan kebaikannya. Produk Shaklee ni dah lama lam pasaran since 1956 lagi dan dapat bertahan sehingga sekarang. Dari situlah saya percaya dengan produk Shaklee ni. Nak jadi ahli satu2 produk ni mestila kena selidik produk tu betol2. Dan saya dah pun dapat jawapannya dengan mendaftar ahli dan seterusnya menjadi Independent Distributor. 
 
Kalau korang nak beli produk tuk cantik + putih + gebugebas, korang mesti akan tengok testimoni dulu kan. Takde testimoni, takde la korang nak percaya dengan produk tu. Betol tak? betol tak? So, bila agent2 dah post testimoni seawal seminggu or 2 minggu, korang mesti excited gile nak try. Ni pendapat saya tau, jangan nak condem plak t. Bila kita dapat something dengan senang, senang jugak la something tu nak hilang. Faham tak? HAHA Okay camni, sebenarnya bukan senang nak dapat kulit yang Flawless. Kalau tak rawat dari dalam, kulit yang flawless tu xkan kekal lama. Produk Shaklee ni dapat rawat cell2 kita dari dalam. So, dari situ kita akan dapat kulit cantik, sihat dan bermaya yang akan kekal lagi lama. Setahu saya la kan, testimoni Shaklee paling cepat pun akan keluar bila dah consume at least 1 month. Bukan sebab lambat berkesan, tapi rawatan kulit perlu lebih teliti dan kita akan nampak kesan yang betol2 maximum bila semua cell2 kita dah dibaikpulih. Yang ni more untuk kecantikan kulit sebab zaman sekarang semua orang obses nak kulit yang flawless dan cantik. 
 
Sebenarnya banyak lagi kebaikan dan khasiat Shaklee ni. Bukan saja tuk kulit, malahan tuk kesihatan dalaman jugak. Nak cerita semua lam satu post memang xdapat la kan. So, InsyaAllah bila ade mase terluang nanti, saya akan post lagi testimoni dan khasiat2 Shaklee. Setiap rumah wajib ade Shaklee sebab produk ni sesuai untuk semua golongan. Tak percaya betapa bagusnya Shaklee ni? Jom join sebagai ahli Shaklee dulu.




Bagaimana nak mendaftar sebagai ahli atau pengedar Shaklee?

-Korang boleh mendaftar dengan hanya membayar registration fee sebanyak RM75 atau membeli produk Shaklee melebihi 200 points (lebih kurang RM700). (Korang just perlu contact saya dan saya akan uruskan hal registration)
- Sebenarnya registration fee hanyalah RM65 sekiranya korang pergi sendiri ke HQ untuk mendaftar dengan menggunakan ID saya, 956778  sebagai sponsor @ upline dan mengambil sendiri member kit.

-RM10 tambahan adalah untuk bayar postage fee member kit sekiranya korang nak member kit tu diposkan.

Apa kelebihan menjadi ahli Shaklee?
 - Boleh beli produk dengan harga ahli dan boleh kumpul points sendiri

- Kalau korang suke berkongsi info, korang dapat kumpul lagi banyak point bile kawan2 
korang beli produk Shaklee dengan menggunakan ID korang. 

- Shaklee ade menawarkan bonus setiap bulan, bonus kereta dan Convention 

- Tak wajib maintain order setiap bulan untuk maintain sebagai ahli

- Tak perlu maintain point jugak sekiranya anda hanya makan sendiri atau hanya berkongsi dengan saudara-mara. 



Okay la uols, saya nak ke bazar dulu. Nanti saya hupdate lagi kay. 

Assalamualaikum ^_^
 
        
 
 
 ~ produk ini bukan bertujuan untuk mendiagnos, merawat, menyembuh atau mencegah sebarang jenis penyakit ~


JOM DAFTAR SEBAGAI AHLI SHAKLEE SEKARANG!
DAN ANDA BERPELUANG MENDAPAT PENJIMATAN BERGANDA-GANDA DARIPADA SHAKLEE.


[ INGIN MENDAPAT 4-5-6 ANGKA SEBULAN DENGAN MENDAFTAR AHLI SHAKLEE?
HUBUNGI SAYA SEKARANG!! 
HANYA DENGAN ONLINE, ANDA MAMPU MENJANA PENDAPATAN LUMAYAN. WAKIL PENGEDAR SELURUH MALAYSIA MASIH DIPERLUKAN.
 DAN ANDA AKAN DIJEMPUT KE GROUP EKSKLUSIF DI FACEBOOK ]


Setiap pembelian produk Shaklee akan mendapat konsultasi khusus dari saya.

Pertanyaan Lanjut:
Nur Zafirah Mohd Nor
Shaklee Independent Distributor ID : 956778
SMS/Whatsapp: +6011 2831 6400
Facebook : Mama Alisha Vitashoppe
Email : nzafirah91@gmail.com
 
Copyright © SAKURA BEAUTY AND HERBS | All Rights Reserved | Designed by Whitey Mommy Back to Top|Sign in